Bezoek onze webshop op webshop.deloge.be
     
   

Café de Loge is 7 dagen op 7 open
van 11 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts

Open van donderdag tot zondag
van 11 uur 's morgens tot 1 uur 's nachts

 
   
   

Welkom in Café het Nieuwe Normaal

Donderdag om 11 uur zwaait onze voordeur weer open, en als het weer een beetje meezit, blijft die deur open staan tot 1 uur ’s nachts. Zo hoeft niemand de klink vast te pakken. Want één en ander is wel veranderd in die voorbije weken. Daarvoor alleen al nemen we enkele dagen extra aanloop; om jullie vertrouwde living en drankkaart aan te passen aan het nieuwe normaal …

  • Om te beginnen gaan we niet meteen voor 7 op 7. We hebben onze openingsuren aangepast: van donderdag tot zondag, van 11 tot 01 uur.
  • In onze kaart hebben we een beetje gesnoeid, zodat jij minder keuze-stress hebt, en wij je sneller kunnen bedienen. • Aan de bar zitten of bestellen mag niet tot nader order. Je krijgt van ons een proper ontsmet tafeltje toegewezen. Reserveren doen we alleen voor grote bubbels (4+) of voor wie komt eten.
  • Ook in Café de Loge gelden de gebruikelijke afstands- en hygiëne-regels. Daar zullen kleurrijke pamfletten her en der jullie op tijd en stond aan herinneren. Pompjes en papieren handdoekjes zijn voorradig.

Live muziek zit er niet in voor de eerste weken. Hopelijk kunnen we tegen juli weer concerten organiseren, maar ondertussen maken we alvast plannen. We houden je op de hoogte. De webshop is ook een blijvertje. Je kunt op www.webshop.deloge.be blijven bestellen voor thuis, en ook de vers getapte bieren blijven we in flessen (misschien ooit ‘growlers’) verkopen voor je picknick of barbecue.

Wanneer we donderdag weer open gaan, zijn we, op één dag na, 13 weken gesloten geweest. Maar kijk; we zijn er weer. Gezond en wel. En we hebben er goesting in. Hopelijk jullie ook?

Welkom thuis! XXX
Mieke & Jos en het loge-team

 
   
   
   
   
   
   
   
   

Keuken doorlopend open – behalve tijdens concerten –
van 12 uur ’s middags tot middernacht.

 
   
   
   

AGENDA | cafe@deloge.be

Café de loge is alle dagen open
van 11 uur 's morgens tot 2 uur 's nachts.

Annonciadenstraat 5, 9000 Gent
09 225 34 38

 
   
     
stem hier hellocrowd.be/a-new-blend