nieuwsbrief april '09
café de loge
 
     
 

Beste klant,

Vorig jaar rond deze tijd waren wij nog druk in de weer met verfrol, schroevendraaier en siliconenspuit. Op de eerste zondag van mei ruilden we die in voor schort en schotelvod. Ondertussen is café de loge dus 1 jaar open. Als daar maar geen feest van komt ;-)

 
     
 
Op 1-2-3 een feestje bouwen

Na 361 dagen 'café houden', zijn we best fier op de mix waar de loge ondertussen voor staat. En dan bedoelen we niet alleen de bonte verzameling klassiekers en rariteiten op de menukaart. Of de uiteenlopende muziekgenres en anderssoortige culturele erupties die al aan bod kwamen. Neen, dan gaat het vooral over jou, beste klant. Over de plezante mengelmoes van jong en oud, student en buurtbewoner, passant en pendelaar, lezer, speler, drinker, eter, stille genieter en babbelaar.

En daarom kon het niet anders: ons feestweekend op 1-2-3 mei is een maffe mix geworden…

 
 
     
  Vrijdag 1 mei: een hartige hap en Douce Ambiance  
         
 
 • Om 18 uur opent het tapasbuffet. Voor 12 euro koop je een tapaskaart die 4 tapas waard is. Of je die alleen opeet of deelt met vrienden beslis je zelf. Keus zal er genoeg zijn; van aperitiefhapjes, over stevige kost tot zoete dessertbordjes.
 • vanaf 21 uur zorgt Douce Ambiance voor … ambiance. Zangeres Gudrun Roos en de helft van de muzikanten zijn geen onbekenden meer voor wie al eens op woensdagavond in de loge zit. Chanson met een eigentijdse toets.
   
         
  Zaterdag 2 mei: vroege brunch, mooie woorden en late cocktails  
         
 
 • Op zaterdag vliegen we er vroeger dan gewoonlijk in: van 10 tot 15 uur kun je kiezen tussen een klassieke brunch voor 7,9 euro of een luxe brunch voor 15,9 euro.
 • Tussen 11 en 13 uur brengen Stijn Engels en Bas Gommeren (nog bekende gezichten) een brunchconcert op piano en contrabas.
 • Van 14 tot 16 uur is er een activiteit voor de allerkleinsten.
 • Om 16 uur opent het poëzieloket. Poëzie op bestelling door Collectief Balein. Vul je bestelformulier in, en even later smul je van je persoonlijke portie poëzie in een intieme tête-à-tête met de poeet van dienst.
 • 20 uur: onze kelners kunnen het schudden. De cocktailbar op het binnenterras gaat open!
 
         
  Zondag 3 mei: een gevoelige snaar, prijsbeesten en speelvogels  
         
 
 • Ook vandaag kun je brunchen van 10 tot 15 uur. Tussen 11 en 13 uur voorzien van harpmuziek door Elisabeth Buyck.
 • Kinderanimatie van 14 tot 16 uur.
 • Tijdens het feestweekend kan iedereen zijn stem uitbrengen op de inzendingen van de tafelwedstrijd. Om 17 uur reiken we de publieksprijs uit.
 • Geen feest in Vlaanderen zonder tombola. Van 25 april tot 3 mei krijg je bij elk ticket een tombolaticket. Maar ook deze brief is een kans waard: je krijgt een tombolaticket in ruil voor een print van deze nieuwsbrief (1 ticket per geregistreerd e-mailadres). Ben je Facebook-fan van café de loge? Print het bewijs af, en ruil het in het café voor een tombolaticket.
  Op zondag 3 mei is er om 18 uur grote tombolatrekking. Tal van leuke prijzen uiteraard. Met als hoofdprijs een luxe-verwenavond voor 2 personen in café de loge. Een avond lang eten en drinken en je eigen kelner op onze kosten.
 • Om het weekend feestelijk af te sluiten haalt Koen Crul nog eens alles uit de spelletjeskast voor een spellentoernooi van 20 tot 23 uur.
   
       
  DJ-marathon: geef er zelf nog een draai aan…    
       
 

Om dit hele weekend - tussen de concerten door - van muziek te voorzien, organiseren we een DJ-marathon. Wil je een uurtje komen draaien? Stuur ons een mail met je voorkeursuur en een playlist van 10 nummers.

   
       
 

Heb je vragen of suggesties? Wil je reserveren voor het tapasbuffet of de brunch? Dat kan hier.

Het complete feestprogramma vind je ook op www.deloge.be/1jaar.

   
     
 

Tot ziens in café de loge!

www.deloge.be

 
 

 

 
     
 

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 
 
 

Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be

foto's van Nicholas Hendrickx en Pepijn Mesure.

 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent