Nieuwsarchief
 
Onder de kerstboom in café de loge
 
 

Beste klant,

Aan de kerstsfeer valt ook dit jaar niet te ontsnappen. Daar doet de vele sneeuw nog eens een ijskoud schepje bovenop. En alsof dat nog niet genoeg is, pakt ook café de loge uit met… Kerstmuziekjes?

 
         
  Woensdag Live CHRISTMAS SPECIAL!  
         
 

Love Like Birds (Elke De Mey)
Rianto Delrue
Tiny Legs Tim (Tim De Graeve)
woensdag 22/12/2010 - 20.30 uur

Elke, Rianto en Tim zorgden alledrie al eerder voor geslaagde concerten in café de loge. Woensdagavond (vanavond dus) brengen ze elk hun eigen nummers, maar ze beloofden ook een echt kerstnummer… No blues this time!

Love Like Birds [myspace]
Rianto Delrue [myspace]
Tiny Legs Tim [myspace]

  Christmas Special  
         
  Woensdag Live NEW YEAR SPECIAL!  
         
 

Reena Riot
Chuck Paisley
Fernant Zeste
woensdag 29/12/2010 - 20.30 uur

Ook op die stille avonden tussen Kerst en Nieuw kun je van een woensdagavondconcert genieten. En ook voor deze NEW YEAR SPECIAL kon Jonathan straffe artiesten strikken die al een beetje thuis zijn in café de loge.

Reena Riot [myspace]
Chuck Paisley [myspace]
Fernant Zeste [myspace]

  New Year Special  
     
  GRATIS VAT voor Augustijn-fans  
         
 

Een gratis vat Augustijn
donderdag 6 januari 2011 - 20.00 uur

1000 fans van de Augustijn-pagina op facebook voor 31 december, dat was de voorwaarde die Brouwerij Van Steenberge stelde om een gratis vat te geven (Augustijn uiteraard). En waar kunnen ze dat beter doen dan in je eigenste café de loge?

Die 1000 fans waren gisteren trouwens al binnen. Maar nu doen ze er nog een vat bovenop als er voor Nieuwjaar nog eens 100 bijkomen. Ben je nog geen Augustijn-fan? Doe dat dan vandaag nog, en kom er op 6 januari één gratis drinken.

Het bewijs op facebook

  1000 fans voor Augustijn  
     
  Café de loge SLUIT  
         
 

Geen paniek! Het zijn maar een paar dagen. Café de loge zal gesloten zijn op vrijdag 24, zaterdag 25 en vrijdag 31 december, en op zaterdag 1 januari.

Het hele team van café de loge wenst je prettige feesten! Ben je nog op zoek naar een geschenk? In café de loge kan je cafébonnen kopen van 10 of 25 euro.

Tot ziens in café de loge!
www.deloge.be

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 

 

 
 

Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be

 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent