Nieuwsarchief
 
Café de Loge onder de kerstboom
         
  Beste Klant,

’t Is bijna kerstvakantie. Tijd van kerstmarkten, kerstmuziek en goede voornemens. En dat hoeven niet noodzakelijk kitcherige clichés te zijn. Hier zijn alvast enkele tips voor een sfeervol eindejaar.

 
         
 

INDOOR KERSTMARKT, 13 & 14/12

Van kersttradities gesproken: dit weekend is er de jaarlijkse geschenkenmarkt op de eerste verdieping van Café de Loge. Voor het vierde jaar op rij al.

INDOOR KERSTMARKT in Café de Loge — zaterdag 13/12 en zondag 14/12, van 10 tot 22 uur

 
         
The Christmas 3: Bruno, Fernant & Rianto
 

THE CHRISTMAS THREE (3)
Drie Kerstmannen in Club de Loge

Nog een traditie in de maak: al voor de derde keer sprokkelen deze drie mannen met gitaren kerstliedjes die je niet meteen op een kerstcompilatie zal vinden. Bruno Deneckere, Fernant Zeste en Rianto Delrue zijn 'The Christmas Three'. Drie dagen lang in Club de Loge; een bijwijlen fonkelend kerstconcert.

THE CHRISTMAS THREE
vrijdag 19/12 & zaterdag 20/12 om 20.30 uur [deuren open vanaf 19.30 uur]
zondag 21/12 om 15.00 uur [deuren open vanaf 14.00 uur]
CLUB DE LOGE - Nieuwevaart 139, 9000 Gent
tickets €8 [-26 of 65+ €6]
reservatie: koop je tickets in Café de Loge, of via mail: club@deloge.be

  Club de Loge  
         
 

IMPRO VOOR HET GOEDE DOEL

Improvisatie-trio MaTTaB speelt in de warmste week van Studio Brussel élke dag voor een goed doel. Op 18/12 doen ze dat in Club de Loge ten voordele van Vanakam, een vzw die zich inzet voor goede doelen in India.

MATTAB VOOR INDIA EN VZW VANAKAM
donderdag 18/12 om 20.00 uur [deuren open vanaf 19.30 uur]
CLUB DE LOGE - Nieuwevaart 139, 9000 Gent
tickets €10 ten voordele van vzw Vanakam
reservatie: koop je tickets in Café de Loge, of via mail: tine@deloge.be

  Music For Life  
         
 

THE TIMES THEY ARE A-CHANGIN'
Nieuwe openingsuren in 2015

Café de Loge viert in 2015 zijn zevende verjaardag. En in die jaren is er veel veranderd, ook in de 'hospitality' sector (die we zeven jaar geleden nog gewoon 'de horeca' noemden). Aangepaste rookwetgeving en kassasystemen, andere verwachtingspatronen — natuurlijk hebben wij gratis WiFi, en daar en daar zitten stopcontacten ;-)
Ondertussen doorspartelden we ook nog eens drie jaar wegenwerken, en daar zijn we nu gelukkig vanaf. Tijd voor wat bijsturing, en nieuwe openingsuren.

Café de Loge blijft 7 op 7 open, maar van maandag tot vrijdag gaan we pas na de middag open. Geen ontbijt of lunch meer op weekdagen dus, tenzij een late lunch, want om 14 uur gaat de deur en meteen ook de keuken open. We sluiten wel pas om 2 uur ’s nachts. In het weekend zijn we wel nog altijd open van 10 uur ’s morgens.

NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 2 januari 2015
ma-vr: van 14.00 uur tot 02.00 uur
za-zo: van 10.00 uur tot 01.00 uur

Verder blijft alles bij het oude: keuken open tot middernacht, gratis boterhammen met préparé op maandagavond vanaf 19 uur, ontbijt tot 14 uur op zaterdag en zondag, en elke woensdag- en zondagavond om 20.30 uur een gratis concert.
De volledige concertagenda van Café de Loge vindt je op facebook:
facebook.com/cafedeloge/events

 

 
         
 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Wat je plannen ook zijn voor deze laatste weken van 2014, wij hopen dat alvast eentje daarvan zich in Café of Club de Loge afspeelt. Het hele loge-team wenst je alvast een gezond en gelukkig 2015. Santé!

www.deloge.be
www.club.deloge.be

 
     
  ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in Club De Loge of Café De Loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be  
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
         

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent