nieuwsbrief juli '09
café de loge vertelt
 
     
 

Beste klant,

Over nauwelijks 2 dagen barst Gent weer uit zijn voegen. Ook café de loge steekt 10 dagen lang een tandje bij. Aan de rand van de feestdrukte serveren wij een vertelprogramma, een workshop, en ... ontbijt!

 
     
 
Verhalen voor het feestengaan

Vier door de wol geverfde performers leiden je rond in hun eigen fantasiewereld:

  • Voor "Stemmen. Als muren konden spreken? Dat kunnen ze..." grasduinde Erika Janssens door het verleden.
  • Saskia De Ceuninck pakt uit met een eigen performance: "Laat u verrassen, laat u entertainen door de vrouw zonder gezicht"
  • Het "Onderstebovenverhaal"
    Vorig jaar creëerde Bart Walter dit stuk op maat van onze kelder. Het publiek was er... ondersteboven van.
  • Geen opgewarmde kost voor Steven Beersmans. Deze chef improviseert à la tête du client: "Verhaaltjes à la carte"

Elke dag is er om 14 uur een eerste voorstelling. Hetzelfde stuk wordt om 16 uur nog eens opgevoerd. Alle stukken zijn voor alle leeftijden. En gratis! Het volledige programma vind je hier.

  Bart Ondersteboven  
     
 
Gehoord op café: een workshop in café de loge
 
         
 

Op café hoor je de strafste verhalen. Dat van jou willen we ook wel eens horen. Kom met je eigen verhaal [een inspirerende anekdote, droom, foto, beeld…] naar het café en maak er iets moois van!

"Verhaal brengen op café"... is een workshop waarin Filip de cafébaas én Filip de regisseur je met raad en daad bijstaan om jou verhaal caféproof te maken. Van maandag 20 tot vrijdag 24 juli, tussen 19 en 21 uur. Deelname aan deze workshop is gratis, maar je moet je wel inschrijven: stuur voor zondag 19 juli een mail naar filip@deloge.be.

  Filip Vandemeulebroecke  
         
 
Goedemorgen deze middag: ontbijt van 8 tot 14 uur!
 
         
 

Tijdens de Gentse Feesten opent café de loge al om 8 uur 's morgens de deuren voor een deugddoend ontbijt. Vroege vogel, of nachtuil op weg naar huis? Voor 6 euro kun je er weer tegenaan.
In de weekends staat er ook een uitgebreide brunch op de kaart. Met live pianoconcert tussen 12 en 13 uur.

 
         
 
De donkere Augustijn est arrivé!
 
         
 

Ken je de jongste telg van de familie Augustijn al? Op 30 juni stelde brouwerij Van Steenberge de donkere Augustijn voor in het Gentse Augustijnenklooster. 2 dagen later tapten wij de eerste glazen. De populaire blonde Augustijn heeft nu een zachte, donkere tegenhanger. Een lekker stel! Voor de gelegenheid werden ook de etiketten en de glazen knap gerestyled. Oordeel zelf...
Ook het feestbier 'Over The Edge' dat we voor onze eerste verjaardag tapten, krijgt een vaste stek op de tap als huisbier.

Redenen genoeg om tijdens de Gentse Feesten eens binnen te springen. En ook na de Feesten uiteraard. Op dinsdag 28 juli sluiten we een dagje, maar daarna zijn we er weer, 7 op 7!

 

De nieuwe Augustijn

 
 

Tot ziens in café de loge!

www.deloge.be

 
     
 

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 
 

Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be

 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent