Nieuwsarchief
 
Gentse Feesten in Café de Loge
         
  Beste Klant,

Vorig jaar kopten we nog "Weer of geen weer…" boven de Gentse Feesten editie van deze nieuwsbrief. Dit jaar trekt heel Gent zijn/haar beste marcelleke aan voor een zonovergoten 10-daagse zoals in de Good Ol'Days. Ook in je favoriete café is de feestpret niet te drukken. Al vallen de mussen met een zonneslag van 't dak: de Gentse Feesten zijn begonnen. Voor de zesde keer alweer in Café de Loge. En enkele tradities beginnen zich af te tekenen…

 
         
 

In de Put met…

Een tête-à-tête met je favoriete muzikant in de cosy zitput van café de loge. Intieme, akoestische concertjes voor een tienkoppig publiek op de schoot van de muzikant. In de put zitten klonk nog nooit zo aantrekkelijk!
Elke dag om 18.30 uur een GRATIS CONCERT

RIANTO DELRUE zaterdag 20 juli • JACK IN THE BOX zondag 21 juli • SASJA MAEKELBERG maandag 22 juli • MILDEEN dinsdag 23 juli • INDRA BOONE & FERNANT ZESTE woensdag 24 juli • SARAH LEURIDAN donderdag 25 juli • PIETER SERVRANCKX [CHARLiE FiELDS solo] vrijdag 26 juli • HUGO'S COUSIN [solo] zaterdag 27 juli • BAS TILLIE zondag 28 juli

In de Put met… een nieuw biertje! Gratis Volga La Rouge voor de eerste tien gasten die vanaf 18.00 uur plaatsnemen in de put van Café de Loge!

  In de Put met een Volga La Rouge  
         
 

ONDERTUSSEN met Jasmien Aernout

"Ik word geboren uit een droom. Maar ik wil niet. Wat nu? Nu iedereen mij ziet, moet ik iets doen. Ik zing een liedje, zomaar. Ik neem beslissingen. Ik zal niet van rokjes houden… en boeken lees ik graag… en dan de vraag: zal je me dan ooit weer alleen laten? Zal ik dan ooit weer alleen zijn? Ik besluit dat we dat niet weten, dat we zoiets niet kunnen weten. Maar ondertussen moet ik wel iets doen…"

Ook theater hoort er ondertussen bij tijdens de Gentse Feesten in Café de Loge. Net als vorig jaar verbouwen we ons vergaderzaaltje tot theaterzaal. De voorstellingen zijn gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

Tekst, spel en muziek: Jasmien Aernout
Coach: Stefan Perceval
zondag 21, maandag 22, donderdag 25 en zaterdag 26 juli
telkens om 20.30 uur

  Jasmien Aernout speelt Ondertussen  
         
 

Ernst Löw

WOENSDAG LIVE *** Gentse Feesten editie

Ernst Löw, singer songwriter en acteur, gewapend met gitaar, piano en straffe teksten!

woensdag 24 juli, 20.30 uur
Zoals elke woensdag een gratis live concert in café de loge…

  Ernst Löw  
         
 

Goeiemorgen deze middag…

Een dagje Gentse Feesten starten in café de loge is altijd een goed idee. Als je dat voor 14 uur doet (voor velen al ontiegelijk vroeg), kan dat met een heerlijk ontbijt. Elke dag vanaf 10 uur.

De laatste dag van de Feesten is café de loge gesloten. Op de dag van de lege portemonnees zetten wij zelf nog graag eens een stapje in de wereld. En 's anderendaags houden we ook platte rust.
Café de loge is dus gesloten op maandag 29 en dinsdag 30 juli.
Op woensdag 31 juli is het café weer open vanaf 14.00 uur. Want 's avonds komen Anna Reuben (UK) en "Liedjes van Sara" spelen.

Het feestprogramma van Café de Loge vind je uiteraard ook op de officiële website www.gentsefeesten.be

Fijne Gentse Feesten, en tot ziens in Café de Loge!

www.deloge.be

 
     
  ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in Club De Loge of Café De Loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be  
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
         

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent