Nieuwsarchief
 
3 jaar café de loge
 

Beste klant,

Café de loge trekt erop uit. We slaan onze tent op van 2 tot 5 juni op het Gentse Sint-Pietersplein voor de allereerste editie van Gent Smaakt! Samen met Patiron en Julie's House vind je ons op stand 15, naast de VIP...

Gent Smaakt! is een tentendorp vol lekkers. Gratis toegankelijk, en met tientallen terrasjes, tijdens een zonovergoten, lang hemelvaartweekend. We geven er (zoals altijd, maar deze keer ook letterlijk) het beste van onszelf: koffie en vruchtensappen van Oxfam, wijnen en cava van Caves St-Amand, en op ons terras mogen een Gentse Roomer, een zuiderse Ricard, en een Bionade of Carpe Diem ook niet ontbreken. Uiteraard kun je ook een hapje komen eten, maar bovenal - geen café zonder bier - een fles Gulden Draak bestellen.

Al dit lekkers betaal je met Gentse Stropkes. Jetons van 2,5 euro die je aan de kassa's op het plein kunt kopen. Om je helemaal uit je kot te lokken, krijg je van ons een fles Gulden draak voor 2 in plaats van 3 stropkes!

 
         
      Gulden Draak  
  75 cl Gulden Draak
voor 2 in plaats van 3 stropkes!
   
       
 

In ruil voor deze bon krijg je op Gent Smaakt! een fles Gulden Draak van 75 cl voor slechts 2 stropkes (in plaats van de normale prijs van 3 stropkes).

Santé! Je krijgt van café de loge een fles Gulden Draak voor 2 stropkes!

Print deze mail, en geef ze af op onze stand.
Deze bon is persoonlijk, en dus enkel geldig als je naam hierboven overeenkomt met je e-mailadres. Eén bon per klant, enkel geldig tijdens Gent Smaakt! 2011.

   
         
 

Dat klinkt goed? En dan heb je deze nog niet gehoord...
VIER DAGEN LIVE MUZIEK!

In alle eerlijkheid: voor het goede weer kunnen wij niet zorgen. Maar wel voor de sfeer! Met een piano van Quatre Mains, de techniek van Swing, en een kliek al dan niet Gentse artiesten. Quatre Mains zorgt voor een pianoconcert elke namiddag. En 's avonds mag je deze verwachten:

Donderdag 2 juni
20.00 uur: CHUCK PAISLEY
21.30 uur: ALLTHATJEZZ

vrijdag 3 juni
20.00 uur: REENA RIOT
21.30 uur: BART MILLER & THE DUDE

zaterdag 4 juni
20.00 uur: LOVE LIKE BIRDS
21.30 uur: FERNANT ZESTE

zondag 5 juni
19.00 uur:DANDY DAVY
20.00 uur: TINY LEGS TIM

 
         
  Tot straks op Gent Smaakt! Of in café de loge, want wij blijven natuurlijk elke dag open...

www.deloge.be

 
     
  ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be  
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent