café de loge
 
     
 

Beste klant,

Het feestweekend voor 1 jaar café de loge is gepasseerd. Maar niet onopgemerkt! Als je erbij was, dan heb je nu misschien enkele tombolatickets in huis. Ontdek hier of je iets gewonnen hebt.

We willen iedereen die meewerkte aan de geslaagde en gesmaakte feest-driedaagse nog eens oprecht bedanken.
Onze immer gastvrije medewerkers Joris, Pepijn, David, Helen, Faye, Annelies en Joke. En Ludo die zorgde voor heerlijke tapa's en brunches. DJ Davecat, DJ Lenimal, DJ Sex, DJ Pipster, DJ Juanito, DJ Abrikoos, DJ Saskia en DJ Olaf. Douce Ambiance, Stijn Engels, Bas Gommeren en Elisabeth Buyck, die het feest een gepaste soundtrack bezorgden. De dichters van Collectief Balein, die poëzie pleegden à la tête du client. Fred van The Cocktaillovers die ons leerde shaken. En Koen die weer eens het spel in goede banen leidde.

Maar ook en vooral iedereen die ons al een jaar lang volgt en steunt. Dan denken we zeker aan jou, beste klant! En aan Jef en Gert van brouwerij Van Steenberge, die ons veel meer dan lekker bier leveren. (En ook een heerlijk feestbier. Op algemeen verzoek hebben we een extra vat gestoken!) Oxfam en alle andere leveranciers. En al onze medewerkers die de andere 51 weekends en weken paraat staan: Krista en Paul, Bertine, Inke, Klaartje, Sarah, Julie, Laurens, Boris, Kristof, Vibe, Ine, Fauve, Lode, Carmen, Lieselotte. En nog vele anderen die we misschien vergeten.

En mocht je je afvragen wie de winnaar van de tafelwedstrijd is: die heeft het feestweekend niet gehaald wegens al veel te veel te doen. Maar we maken er werk van. In de eerstkomende weken stellen we alle inzendingen tentoon in het café en kun je zelf je favoriet kiezen.

 
     
 

Tot ziens in café de loge!

Mieke, Jos & Filip

www.deloge.be

 
     
 

Ontdek hier welke prijs er in café de loge op je ligt te wachten!

 
     
 

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 
 
 

Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be

 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent