Nieuwsarchief
 
3 jaar café de loge
 
 

Beste klant,

Café de loge is jarig! Drie jaar geleden, begin mei 2008, zetten we de sanseveria's op de kast en tapten onze eerste Augustijn. Dit weekend blazen we 3 kaarsjes uit. We nodigen je graag uit op ons verjaardagsfeestje. Er zal muziek zijn, en lekkere drankjes, en… taart voor alle gasten!

 
         
  Vrijdag 13 mei   Fernant Zeste & Reena Riot  
       
  FERNANT ZESTE, REENA RIOT & GUESTS — 20.30 uur

Ergens in dat derde jaar doet Jonathan, een 'dude' met een baard, zijn intrede in café de loge. Hij introduceert de ene na de andere klassemuzikant, en neemt vrijwel de hele programmatie van onze woensdagavondconcerten voor zijn rekening. Vrijdag steekt zijn alter ego Fernant Zeste het vuur aan de lont van het verjaardagsfeest, en hij brengt een half dozijn van zijn muzikale vrienden mee. Live vanaf 20.30 uur!

   
     
  Zaterdag 14 mei      
         
  VERJAARDAGSBRUNCH van 9 tot 14 uur — € 15,90

Lekker eten hoort er in café de loge ook altijd bij. Eerlijk gezegd veel meer dan we ooit gedacht hadden. Zoals elk weekend kan je zaterdag komen ontbijten, maar voor onze verjaardag pakken we uit met een volwassen brunch:
• koffie of thee
• glas cava of karafje vers fruitsap
• croissant en 2 pistolets met boter en confituur
• toast met brie en banaan, of toast met gerookte zalm
• spiegelei, roerei of zachtgekookt eitje met toast
• dessertje

Reserveren voor de brunch kan via cafe@deloge.be

 
         
  ALLTHATJEZZ — 20.30 uur

Jessica Lamote zingt originele, niet evidente liedjes die uitgesproken en theatraal zijn. “You love it or you hate it or you compare it” met Tori Amos, Regina Spector, Amanda Palmer, Nina Hagen. Niet helemaal jazz dus, maar wel helemaal AllThatJezz.

Met dank aan Quatre Mains piano's.

  Jessica Lamote  
  zondag 15 mei      
         
  VERJAARDAGSBRUNCH van 9 tot 14 uur — € 15,90

Ook zondag kun je in café de loge terecht voor een heerlijke brunch:
• koffie of thee
• glas cava of karafje vers fruitsap
• croissant en 2 pistolets met boter en confituur
• toast met brie en banaan, of toast met gerookte zalm
• spiegelei, roerei of zachtgekookt eitje met toast
• dessertje

Reserveren voor de brunch kan via cafe@deloge.be

 
         
  KARI ANTILA INVITES... MR. JARMO HYNNINEN — 20.30 uur

Niemand heeft meer concerten gespeeld in café de loge dan de Finse Gentenaar Kari Antila. Al twee jaar lang nodigt hij elke eerste woensdag van de maand een gast uit voor een jamsessie. Voor onze verjaardag komt hij met een topgitarist uit zijn thuisland: Jarmo Hynninen. Een echte zondagse luxe-editie zeg maar.

  Kari Antila & Jarmo Hynninen  
  En daarna?  
         
  Café de loge heeft nog heel wat plannen. Voor later. Als we groot zijn. Maar ook voor seffens al. Van 2 tot 5 juni staan we op Gent Smaakt! op het Sint-Pietersplein. En ook tijdens de Gentse Feesten staat er vanalles te gebeuren. Ondertussen kun je nog altijd elke maandagavond een boterham met préparé komen eten, of elke woensdagavond een gratis concertje meepikken. Wat dacht je van Kathleen Vandenhoudt op 18 mei. Of Paul Couter op 11 mei (morgen!). En als je heel snel reageert kan je misschien vanavond nog deelnemen aan de Augustijnquiz...  
         
  Tot ziens in café de loge!

www.deloge.be

 
     
  ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be  
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent