nieuwsbrief augustus '08
café de loge
 
     
 

Beste klant,

Dat het crisis is, weten we ondertussen. Een reden te meer om eens stil te staan bij de leuke dingen in het leven; café de loge bijvoorbeeld. Heel wat muzikanten hebben de weg naar de Annonciadenstraat al gevonden. Net als de recensente van Zone 09. En met de start van het academiejaar zelfs de studenten … Allemaal welkom!

 
     
 

Jazzcafé? Pianobar?

Na het succes van live jazz in augustus, leek het een goed idee de live muziek op woensdag een vaste stek te geven. Om echter niet direct in het hokje jazzcafé te belanden, programmeren we bewust veel ruimer. Jazz blijft terugkomen, maar er was ook al chanson (Gudrun Roos) of een heuse singer-songwriter (Maël Schamp). Het volledige programma vind je hier. Woensdag genieten we voor de tweede keer van het talent van Gudrun Roos (zang) en Jasper Huysentruyt (piano). Die piano staat er alvast tot kerstdag, met dank aan quatre-mains.
Zijn we nu een pianobar?

 
Maël Schamps
 
     
 

Zalig leescafé

Je moet niet alles geloven dat in de boekskes staat, maar deze keer toch graag. Een recensie in Zone 09 is iets waar elk Gents café nagelbijtend naar uitkijkt. Eigen lof stinkt, dus gaan wij hier niet herhalen hoe smoor ze zijn op onze bank, boeken- en spelletjeskast, bodemloze koffie, en most-stylish-toiletten. Maar lees het hier gerust eens na.

Zone goeie hadden wij nog niet gehad!

  Zalige Zone 09  
     
 

Van de kaart

Met de winter voor de deur zullen enkele slaatjes plaats moeten maken voor een steviger hap. Hou onze kaart in de gaten. Als je dat doet, ga je ook merken dat ons wijnaanbod uitgebreid is met een wijn van de maand. In oktober is dat een Spaanse penedés: Mont Marçal. Bij de watersommelier vonden we ook een lekker luxewatertje: Voss. Je mag het ook gewoon voor het flesje kopen!

 
         
 

Tomaat

Waar kan je beter van theater genieten dan vanuit de loge? Waar kun je beter theater maken dan in de loge? Op donderdag 6 november geven we de aftrap van een uniek theaterproject: Theater Op CaféMaat. Helemaal vanuit café de loge. CODE heeft hier heel wat ervaring mee en leidt het project. Het eindresultaat wordt in februari in het café opgevoerd.
Zin om mee te spelen/schrijven/werken aan dit maatwerkje? Laat het weten aan Filip: filip@deloge.be

 
         
 

Meer muziek

Een afsluitertje om naar uit te kijken. Op vrijdag 7 november is de jonge Gentse singer-songwriter Rianto Delrue onze gast. Voor een voorsmaakje kan je hier terecht. Voor een echt concert in café de loge. Gratis, zoals gewoonlijk. ’t Is tenslotte crisis …

  Rianto Delrue  
     
 

Tot ziens in café de loge!

www.deloge.be

 
     
 

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent

             
Maël Zone 09